containrar_ikon

Ett ökat förvaringsbehov är inget problem

 

Behöver du tillfällig förvaring? Eller kanske en mer långsiktig lösning?

En container kan lösa ditt problem, både för förvaring inomhus och utomhus. Det är en säker förvaring som är lätt att hantera. Hos oss på MIT hittar du containrar i alla storlekar. Fundera på om du vill köpa, hyra eller leasa. Vi ser till att du får den lösningen som bäst motsvarar dina behov.

container

Fakta om containrar

  • Förhöjda dörrhandtag, containerhörn och extra ventiler är standard.
  • 5 års färggaranti.
  • Volymer från 8,43 m3 till 67,6 m3.

Hur ska du använda din container?

En containersluss gör din anläggning komplett. Det innebär att du får en effektiv tätning samtidigt som du har en lastbrygga som underlättar in- och urlastning.

Slusshus
Slusshuset består av VKR-profiler och sidor klädda med profilerad plåt VP 20. Takplåtarna är kondensskyddade. Du väljer själv färg bland våra standardkulörer.

Vädertätningar
Den uppblåsbara tätningen tillsammans med den rullbara takduken ställer själv in sig i optimalt läge och ger en effektiv tätning. Tack vare den exakta passformen får du en bra arbetsmiljö och ett effektivt skydd mot nederbörd och drag.

Dragspelsutförandet gör att vädertätningen tar liten plats i sitt viloläge. Sidobälgarna och takduken består av polyesterarmerad väv, där sidobälgarna är högfrekvenssvetsade med extra slityta. Takduken är eldriven och sidobälgarna blåses upp med tryckande fläkt.

Lastbrygga
När lastbryggan är nedfälld är den anpassad till containerns golv för att ge en enkel in- och urlastning av containern. Lastbryggan är el-hydraulisk och du manövrerar den via tryckknappar.

containersluss