« Fler referenser

100 procent förtroende

– Vi har förtroende till 100 procent för MIT och företagets personal. Om vi får problem med en port är det upp till dem att avgöra om den skall renoveras eller bytas.

Inge Hyckenberg, VD för Rexsvarven AB i Hultsfred, betonar att han har full tillit för MIT och det underhållsavtal företaget har kring alla portar i de totalt cirka 30 000 kvadratmeter industrilokaler han förfogar över.

– Under årens lopp har jag köpt ett stort antal portar av MIT och enkelt uttryckt kan jag bara säga att de har skött sig jäkligt bra, konstaterar han.

Rexsvarven AB startades 1977 och är idag ett renodlat maskinhandelsföretag med försäljning och service av både nya och begagnade verktygsmaskiner. Vid sidan av denna verksamhet äger företaget även ett antal industrifastigheter i Hultsfreds kommun.

– Det avtal jag har med MIT gäller portarna i både den fastighet vi har försäljning av maskiner och övriga fastigheter. Vid problem kontaktar jag dem och sedan avgör montören om den aktuella porten ska renoveras eller bytas ut. På så sätt behöver jag aldrig vara orolig för att portarna inte ska fungera och fylla sin funktion, säger Inge Hyckenberg och framhåller samtidigt att det har varit ett väldigt smidigt och väl fungerande samarbete under alla år.

– Förutom bra produkter är den service som MIT tillhandahåller helt suverän. Jag är mycket nöjd!